Praktijk

De praktijk bestaat uit twee gedeelten

  1. Tandheelkunde en psychodiagnostiek
  2. De psychotherapiepraktijk
De psychotherapeuten
541E7E19-D130-4F94-B8A9-649D52CE718D_1_105_c

Eelco Hakman

"Je kunt het leven niet meer tijd geven, maar de tijd wel meer leven. Dus doe dat dan"

Eelco Hakman is lid van het NVP (Supervisor), LVVP, VCgP (Supervisor en leertherapeut), BIG registraties 49025778416 en 49025778425.

9E5AC55E-8072-4FEB-8B13-39B6D4CEBD90_1_105_c

Leonie Huberts

Leonie Huberts is lid van het NIP, BIG registraties 09051454716 en 99051454725.

1. Tandheelkunde en Psychodiagnostiek

In deze praktijk werkt Eelco Hakman.

Een mond is meer dan een bak met tanden. De mond is het meest multifunctionele orgaan van ons lichaam. We moeten er mee eten, ademhalen, praten, vrijen, en het is een poort tussen binnen en buiten. Afwijkingen in deze functies kunnen tot klachten in de mond leiden, bijvoorbeeld mondbranden, maar ook vele andere. Dergelijke zogenaamde ‘functionele klachten’ zijn vaak moeilijk te doorgronden. Ook kunnen diverse klachten ontstaan door te veel activiteit van de kauwspieren. De reden van deze (over)activiteit kan in talloze – voor de tandarts onzichtbare – oorzaken liggen. Daarnaast zijn er voor de huisarts ‘onzichtbare’ tandheelkundige oorzaken die tot een diffuus neurologisch of psychisch beeld leiden. Bij mondbranden, wortelkanaalbehandelingen, implantaten, protheseproblemen, recidiverende onbegrepen pijnklachten, en kaakgewrichtsklachten is diagnostiek essentieel.

Naast de screening van tandheelkundige klachten richt de praktijk zich op de indicaties en contra-indicaties van gezichtsveranderingen.

De diagnostiek wordt volledig vergoed door de verzekeraar, afgezien van het zelf gekozen jaarlijks eigen risico.

Klik hier voor document ‘behandeltarieven’.

Procedure: Verwijzing door huisarts. Op de verwijzing moet expliciet vermeld worden: Specialistische GGZ, tweede lijn in verband met diagnostiek met vermelding AGB-code verwijzer.

Informatie brief die u mee kunt nemen ten behoeve van Huisartsverwijzing.

Wachtlijst: De wachttijd is maximaal twee weken.

2. De Psychotherapiepraktijk

In de psychotherapiepraktijk (KvK: 34345463) werken twee psychotherapeuten, Leonie Huberts (gb-ggz en g-ggz) en Eelco Hakman (g-ggz).

Hun zorgvisie is gericht op het tot z’n recht laten komen van ieders uniciteit en authenticiteit, waarbij angst, stemmingsstoornissen en oude trauma’s in de weg kunnen zitten: het heden maakt mogelijk, en het verleden maakt begrijpelijk, dat mensen doen zoals zij doen. 

Procedure: Voor het inschrijven in onze praktijk heeft u een verwijsbrief nodig van uw huisarts, een geldig verzekeringsbewijs en een legitimatiebewijs. Het is de bedoeling dat u voornoemde stukken meeneemt naar het intakegesprek. Na de intake wordt het behandelplan besproken, en heeft u de keuze welke informatie gedeeld wordt met verwijzers of instanties (het privacystatement, AVG). Bij afwezigheid van de behandelaar is er een waarnemingsregeling, en in geval van crisis is er een opvangprotocol dat bij aanvang met u wordt doorgenomen.

De kosten worden gedekt door de verzekering (los van het jaarlijks wettelijke eigen risico), en rechtstreeks gedeclareerd bij uw verzekeraar.

Klik hier voor document ‘behandeltarieven’.

Wachtlijst: De wachttijd voor behandeling is 4 weken.

Rechten: BIG geregistreerde klinisch psychologen/psychotherapeuten zijn verplicht zich te houden aan hun beroepscode. Uw rechten zijn in de wet beschermd, meer informatie en andere regelgeving kunt u vinden op LVVP. Of u kunt contact opnemen met de LVVP, Maliebaan 87, 3581 CG Utrecht, tel. 030-2364338. De LVVP is de Landelijke Vereniging voor Vrijgevestigde Psychologen en Psychotherapeuten.

Hier vindt u het kwaliteitsstatuten van Huberts en van Hakman.

Uw persoonsgegevens zijn gewaarborgd in de Privavcywet (AVG), zie hier voor het privacystatement van prof. dr. Eelco Hakman.

Bereik ons

Adres

Praktijk voor Psychotherapie
Veen en Duinpad, 1-3
2061 HZ, Bloemendaal

Contact

Eelco Hakman:
(023) 5398035
info@eelcohakman.nl

Leonie Huberts
06 40706130
leoniehuberts@outlook.com